Műanyag köpölyöző szett pumpával (18 drb)

18 darabos műanyag köpölyöző készlet, amely egy hosszabbító tömlőt is tartalmaz ezzel lehetővé téve a köpölyök külső segítség nélküli használatát. A köpölyözés felgyorsítja a bőr anyagcseréjét és stimulálja az idegvégződéseket. A termék CE tanusítvánnyal rendelkezik és 1. osztályú orvosi eszközként van bejegyezve.

Cikkszám: S04A

Feltétel: Új termék

Gyártó:

Raktáron

3 900 Ft
Adóval

Mennyiség

Egyéb infó

MEDIMAS műanyag vákuum köpölyöző szett. A készlet 18 különböző átmérőjű köpölyt, 6 mágneses csúcsot, pumpát, csövet, csere-szelepet és tömítést tartalmaz. A szett része egy kartondoboz is. A tisztítást fertőtlenítőszeres tisztítószerekkel végezzük. Kínálatunkban megtalálhatóak még a klasszikus üveg, gumi valamint szilikon köpölyözők is.

Termékadatok: Terméknév: MŰANYAG KÖPÖLYÖZŐ SZETT (18db-os készlet) Anyag: műanyag Szín: átlátszó Belső torok átmérője: 4x 5,7; 2x 4,9; 3x4,1; 3x3,4; 3x2,4; 3x1,9cm Súly: 18g / 20g / 24g / 32g / 36g / 40g Mágneses csúcsok száma: 6db Csőhossz: 52cm

Kellékek

 • 40 Ft Raktáron

  Materiál

  Gumi köpöly készlet 4 különböző méretben. A narancsbőr ellen használatos gumi köpölyöző a szilikon köpölyöző olcsóbb alternatívája, amelyet szintén megtalál a kínálatunkban. A termék CE tanusítvánnyal rendelkezik.

 • 1 900 Ft Raktáron

  Műanyag köpölyöző szett pumpával, amely  kiváló minőségű, könnyen mosható műanyagból készült. A készlet 6 különböző átmérőjű köpölyt, 4 mágneses csúcsot, pumpát, csövet, csere-szelepet és tömítést tartalmaz. A köpölyözés például felgyorsítja a bőr anyagcseréjét és stimulálja ...

  1 900 Ft
 • 400 Ft Raktáron

  Átmérő

  Vastagfalú üveg köpölyöző klasszikus kínai tűz masszázshoz. Edzett üvegből készült, 5 változatban kapható (különböző átmérőkkel és méretekkel). A vastagabb falaknak köszönhetően a köpöly külső fala nem melegszik olyan gyorsan, ezáltal megkönnyítve a masszázs menetét. 

  400 Ft

Vélemények

Írd meg véleményed

10 other products in the same category: