HOT STONES lávakövek

Lávakő készlet bambusz dobozban. A kövek természetes vulkáni eredetű bazaltból készültek és magas hőakumulációs tulajdonsággal rendelkeznek. A készlet 45 vagy 64 lávakövet tartalmaz, és mindenféle masszázs elvégzéséhez elegendő.

Cikkszám:

Feltétel: Új termék

Gyártó:

ez a termék jelenleg nincs készleten,

25 995 Ft
Adóval

 • 64 darab
 • 45 darab

Egyéb infó

Oferowany przez nas zestaw kamieni do masażu (45 szt.) to idealny efekt stosowania wyselekcjonowanego bazaltu, unikalnej technologii polerowania oraz rygorystycznej kontroli procesu produkcji.

Różnorodność kamieni, dostępna w naszym zestawie pozwala na masaż wszystkich partii ciała.
Największe kamienie dedykowane są do masażu tułowia, mniejsze umieszcza się pomiędzy palcami dłoni i stóp oraz na twarzy.

Masaż gorącymi kamieniami bazaltowymi zapewnia wyjątkowe doznania i korzyści terapeutyczne. Terapia stanowi szczególny rodzaj połączenia z naturą, a ich lecznicze działanie wykorzystywano już setki lat temu na Dalekim Wschodzie.
Głównymi zaletami stosowania kamieni bazaltowych poprawia krążenie krwi, metabolizm komórek, zwiększa funkcje limfatyczne przyśpieszające usuwania toksyn z organizmu oraz rozluźniają tkanki mięśniowe zmniejszając napięcie oraz stres.

W skład zestawu wchodzi:
drewniane opakowanie widoczne na zdjęciach
11cm*7,5 cm*3cm. - 1szt kamieni do układania na kość krzyżową i splot słoneczny.
7,5cm*5,5cm*2.7cm. - 10szt kamieni dużych na grzbiet oraz kończyny dolne.
7cm*5cm*2,5cm. - 14szt kamieni średnich do masażu rąk i ramion.
3,8cm*2,8cm*1.8cm. - 8szt kamieni małych do masażu głowy, twarzy i karku.
7,8cm*3cm*1,8cm. - 2szt pałeczki do refleksoterapii.
3,5cm*2.7cm*0,8 - 10szt. - kamieni do stóp między palce.

Wymiary drewnianego pudełka:
- długość: 35cm
- szerokość: 20m
- wysokość: 9cm
- waga: 5,8kg

Wszystko w bardzo estetycznym bambusowym pudełku.
Gwarancja na produkt wynosi 2 lata.

Kellékek

 • 46 900 Ft Raktáron

  Színű

  Kétzónás alumínium vázas összecsukható és hordozható masszázságy. Annak ellenére, hogy a masszázságy 195 cm hosszú és 70 cm széles, a súlya mindössze 10 kg. Hordozhatóságának köszönhetően tökéletes a rendelőn kívüli használathoz. A masszázságyhoz ingyenesen egy kerekes ...

  46 900 Ft
 • 2 995 Ft Raktáron

  Színű

  Univerzális, egyszer használatos masszázságy fejtámla kendő. Az U alakú arckendő nem szakad el, ezáltal védi a masszázságy kárpitozását és megakadályozza a bőrbetegségek terjedését. A termék tanúsítvánnyal rendelkezik a bőrrel való közvetlen érintkezéshez.

  2 995 Ft
 • 2 995 Ft Raktáron

  Színű

  Univerzális, egyszer használatos masszázságy arcnyílás kendő. Az arckendő nem szakad el, ezáltal védi a masszázságy kárpitozását és megakadályozza a bőrbetegségek terjedését.  Az arcnyílás kendő univerzális méretű, és bármilyen masszázságyon használható. A termék ...

  2 995 Ft
 • 2 195 Ft Raktáron

  Méret

  Egyszer használatos nem szőtt anyagból készült masszázslepedő tekercs. Az eldobható, nem szőtt lepedő biztosítja a magas szintű higiéniát és megvédi a vizsgálóágy felületét. A papírlepedővel ellentétben nem szakad el, amikor a beteg az ágyon helyet változtat. Masszázs, ...

  2 195 Ft

Vélemények

Írd meg véleményed

2 other products in the same category: