Gumi köpöly 4drb

Gumi köpöly készlet 4 különböző méretben. A narancsbőr ellen használatos gumi köpölyöző a szilikon köpölyöző olcsóbb alternatívája, amelyet szintén megtalál a kínálatunkban. A termék CE tanusítvánnyal rendelkezik.

Cikkszám:

Feltétel: Új termék

Gyártó:

Raktáron

2 900 Ft
Adóval

Mennyiség

Egyéb infó

A MEDIMAS narancsbőr ellen használatos gumi köpölyözői a szilikon köpölyözők olcsóbb alternatívája. A terápiás gumi köpölyözőket különböző méretű (4 db) készletben kínáljuk (a nyak belső átmérője 25mm, 40mm, 50mm és 60mm). Ajánlatos 2 készletet vásárolni. A vákuumot úgy hozzuk létre, hogy megnyomjuk, majd a testre helyezzük. A tisztítást fertőtlenítőszeres tisztítószerekkel végezzük. Kínálatunkban megtalálhatóak még a klasszikus üveg, valamint műanyag köpölyözők is.

Kellékek

 • 1 800 Ft Raktáron

  Mennyiség

  Műanyag köpölyöző szett pumpával, amely  kiváló minőségű, könnyen mosható műanyagból készült. A készlet 6 különböző átmérőjű köpölyt, 4 mágneses csúcsot, pumpát, csövet, csere-szelepet és tömítést tartalmaz. A köpölyözés például felgyorsítja a bőr anyagcseréjét és stimulálja ...

  1 800 Ft
 • 425 Ft Raktáron

  Átmérő

  Vastagfalú üveg köpölyöző klasszikus kínai tűz masszázshoz. Edzett üvegből készült, 5 változatban kapható (különböző átmérőkkel és méretekkel). A vastagabb falaknak köszönhetően a köpöly külső fala nem melegszik olyan gyorsan, ezáltal megkönnyítve a masszázs menetét. 

  425 Ft

Vélemények

Írd meg véleményed

9 other products in the same category: