Klasszikus moxa 10drb

Hagyományos kínai moxa rúd, amely kiváló minőségű ürömből készült, adalékanyagok és más gyógynövények nélkül. A moxa terápia egy régi, hagyományos kínai gyógyító módszer, amelynek célja az akupunktúrás pontok melegítése. A csomag 10 darab moxa rudat tartalmaz.

Cikkszám: M1C

Feltétel: Új termék

Gyártó:

Raktáron

34 668 Ft
Adóval

Mennyiség

Egyéb infó

Hagyományos kínai moxa szivar a MEDIMAS-tól. A moxa szivar hossza 20 cm, átmérője kb. 1,7 cm. A moxa szivar kiváló minőségű ürömből készült, adalékanyagok és más gyógynövények nélkül. Az üröm illatának köszönhetően a moxa füstje aromaterápiaként is szolgál. A gazdaságos csomag 10 moxa szivart tartalmaz.
A moxa terápia egy régi, hagyományos kínai gyógyító módszer, amelynek célja az akupunktúrás pontok melegítése. A hosszantartó stimuláció erősíti az immunitást, létfontosságú energiát ad, és sok más pozitív hatással rendelkezik, például segít a depresszió, a krónikus fáradtság és a fájdalom kezelésében. A terápia kezdetekor a moxa szivart be kell gyújtani, a terápia végeztekor pedig javasoljuk, hogy az oltó kupak segítségével oltsa el. Otthon is elvégezheti a moxa terápiát, de meg kell ismernie a megfelelő akupunktúrás pontokat, hogy a terápia hatékony legyen.
Ellenjavallatok: láz, terhesség, menstruáció, magas / alacsony vérnyomás, akut gyulladás, megnövekedett pajzsmirigy-aktivitás, ürömallergia. A moxa terápia során kerülje az arc és a szem körüli részeket.

Kellékek

 • 37 900 Ft Raktáron

  Színű

  Fából készült háromzónás masszázságy. Az összecsukható és hordozható masszázságy harmadik zónájának állítható magassága bebiztosítja a lábak helyes helyzetét. Az ár tartalmazza a kerekes hordtáskát és a szükséges kiegészítőket. A masszázságy CE-jelöléssel rendelkezik és első ...

  37 900 Ft
 • 4 400 Ft Raktáron

  Színű

  Univerzális ökobőr borítású rehabilitációs hengerpárna. Ideális kiegészítő a masszázságyhoz. A hengerpárna belefér a masszázságyakhoz mellékelt hordtáskába. Minőségi anyagból készült a nemzetközi minőségi előírásoknak megfelelően, CE-tanúsítvánnyal és első osztályú orvosi ...

  4 400 Ft
 • 2 195 Ft Raktáron

  Méret

  Egyszer használatos nem szőtt anyagból készült masszázslepedő tekercs. Az eldobható, nem szőtt lepedő biztosítja a magas szintű higiéniát és megvédi a vizsgálóágy felületét. A papírlepedővel ellentétben nem szakad el, amikor a beteg az ágyon helyet változtat. Masszázs, ...

  2 195 Ft
 • 425 Ft Raktáron

  Átmérő

  Vastagfalú üveg köpölyöző klasszikus kínai tűz masszázshoz. Edzett üvegből készült, 5 változatban kapható (különböző átmérőkkel és méretekkel). A vastagabb falaknak köszönhetően a köpöly külső fala nem melegszik olyan gyorsan, ezáltal megkönnyítve a masszázs menetét. 

  425 Ft

Vélemények

Írd meg véleményed

9 other products in the same category: