Vastagfalú üveg köpölyöző Ø 3 - 5cm

Vastagfalú üveg köpölyöző klasszikus kínai tűz masszázshoz. Edzett üvegből készült, 5 változatban kapható (különböző átmérőkkel és méretekkel). A vastagabb falaknak köszönhetően a köpöly külső fala nem melegszik olyan gyorsan, ezáltal megkönnyítve a masszázs menetét. 

Cikkszám:

Feltétel: Új termék

Gyártó:

Raktáron

425 Ft
Adóval

Mennyiség

Egyéb infó

"MEDIMAS masszív üveg köpölyöző masszázshoz. A vastag edzett üvegfalnak köszönhetően a külső fal lassabban fűthető, ezért egy eljárás során többször is használható. A kínálatunkban található klasszikus üvegmasszák mellett nagyon népszerű szilikon, gumi és műanyag (szelep és szivattyú) masszázs bankok is találhatók. A masszázs-lombikok és más hagyományos kínai gyógyszerek közvetlen beszállítója vagyunk. Ha nagyobb mennyiséget szeretne érdeklődni, szívesen adunk Önnek mennyiségi kedvezményt.
A banki alapelv: Tegye a fűtött edényt közvetlenül a bőrre. A lombikot a bőrbe szívják a vákuum következtében, amelyet a levegőben lévő levegő hűtésével állítanak elő. A vákuum erős véráramlást eredményez az alkalmazás helyén, ami fokozza az immunitást és segít kezelni más betegségeket."

Kellékek

 • 2 900 Ft Raktáron

  Materiál

  Gumi köpöly készlet 4 különböző méretben. A narancsbőr ellen használatos gumi köpölyöző a szilikon köpölyöző olcsóbb alternatívája, amelyet szintén megtalál a kínálatunkban. A termék CE tanusítvánnyal rendelkezik.

  2 900 Ft
 • 1 800 Ft Raktáron

  Mennyiség

  Műanyag köpölyöző szett pumpával, amely  kiváló minőségű, könnyen mosható műanyagból készült. A készlet 6 különböző átmérőjű köpölyt, 4 mágneses csúcsot, pumpát, csövet, csere-szelepet és tömítést tartalmaz. A köpölyözés például felgyorsítja a bőr anyagcseréjét és stimulálja ...

  1 800 Ft

Vélemények

Írd meg véleményed

9 other products in the same category: